Nyomtatási eszközök

A Grafico 98 Kft. gondoskodik arról, hogy minden nyomató eszközhöz vevőink rendelkezésére álljon a biztonságos utánpótlás.

Irodaszerek

Irodaszereink jelentős mértékben megkönnyítik irodai munkáját, kiváló minőségük és olcsó áruk teszik őket vonzóvá.

Másoló papírok

Bár egyre több feladatot digitális úton végez el egy vállalkozás, még mindig szükség van nyomtatáshoz, fénymásoláshoz papírra.

Szolgáltatások


Személyre szabott árajánlat

A piacon jelenleg számtalan gyártó nyomtatói érhetők el, ezekhez többé-kevésbé biztosított a festékkazetták, tintapatronok forgalmazása.

Részletek

Alternatív kellékanyagok

Minden vállalkozás törekszik a költséghatékony működésre, ami vonatkozik a szükséges irodaszerek, kellékek árára, minőségére.

Részletek

Kapcsolattartás, szállítás, garancia

Üzletkötőink, illetve irodánkban dolgozó szakembereink törekednek a folyamatos, személyes kapcsolattartásra.

Részletek

Kapcsolattartás, szállítás, garancia


Üzletkötőink, illetve irodánkban dolgozó szakembereink törekednek a folyamatos, személyes kapcsolattartásra. Ez számunkra is megnyugtató módja annak, hogy megismerjük vevőink igényeit, azokhoz igazíthassuk ajánlatainkat, választékunkat.

A nálunk rendelt termékeket vevőinkhez saját szállítóeszközzel díjtalanul szállítjuk ki, mindig ügyelve arra, hogy a megrendelt termékek időben célba érjenek. Ez garancia arra, hogy partnereink munkájukat úgy tudják végezni, hogy minden ahhoz szükséges irodaszer és kellékanyag rendelkezésükre áll.
Vissza az előző oldalra!
Grafico 98 Kft. - Magyar