Nyomtatási eszközök

A Grafico 98 Kft. gondoskodik arról, hogy minden nyomató eszközhöz vevőink rendelkezésére álljon a biztonságos utánpótlás.

Irodaszerek

Irodaszereink jelentős mértékben megkönnyítik irodai munkáját, kiváló minőségük és olcsó áruk teszik őket vonzóvá.

Másoló papírok

Bár egyre több feladatot digitális úton végez el egy vállalkozás, még mindig szükség van nyomtatáshoz, fénymásoláshoz papírra.

Elérhetőségek

Grafico 98 Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Erdei Iskola utca 57.
Telefon:
+3694-324-940
Fax: +3694-324-940
E-mail:
grafico@grafico.hu


Bemutatkozás


Vállalkozásunk több mint húsz éves tapasztalattal fontos szereplője az irodatechnikai piacnak. Tapasztalt szakembereink, szerteágazó kapcsolatrendszerünk a garancia arra, hogy vevőinket megfizethető áru és kiváló minőségű termékekkel tudjuk ellátni.

Fő profilunk írásmegjelenítő technikák kellékanyagainak és kiegészítő termékeinek kis- és nagykereskedelme, irodai, számítástechnikai kellékanyagok, festékkazetták, tintapatronok és irodaszerek forgalmazása.

Több nagy nyomtatógyártó termékeihez forgalmazunk gyári és utántöltött tonereket és tintapatronokat. Irodaszereink választékát úgy állítottuk össze, hogy minden kellék esetében több világszínvonaló gyártó kínálatából választhasson. Nyomtatási feladataihoz kiváló minőségű fénymásolópapírokat kínálunk.

A Grafico 98 Kft. az elmúlt évek során számos sikeres közbeszerzésen vett részt, vevőink köre így a nagy mennyiségben vásárló vállalatoktól az néhány főt foglalkoztató kisvállalkozásokig, közigazgatási szervezetekig, valamint civil társadalom különböző méretű egységeiig terjed, de kiszolgálunk magánszemélyeket is.

Vállalkozásunk forgalmát tekintve közepes méretűnek számít a piacon. Ennek számos előnyét élvezzük. A kisebb szervezet nagyobb rugalmassággal tudja kezelni partnereink igényeit, céljainkat és az azok eléréséhez szükséges eszközöket rövid időn belül hozzá tudjuk igazítani a változó piaci környezethez. A kisebb szervezet alacsonyabb költségeket is jelent, amelyet vevőink javára árképzésünkben is érvényesítünk. Előrelépésünket folyamatos innovációval, szolgáltatásaink fejlesztésével, a piac folyamatos monitorozásával és marketingmunkánk fejlesztésével kívánjuk elérni.

Beszállító partnereink a világ vezető irodatechnikai gyártói, illetve az újrahasznosított kellékanyagok gyártói közül kerülnek ki. A különböző márkák gyártóinak megbízhatósága közismert, az újrahasznosított kellékek gyártói közül pedog azok termékeit forgalmazzuk, amelyek termékei kielégítik a magas minőségi igényeket.

Társaságunk saját irodaépülettel, raktárral és kiszállítóeszközökkel rendelkezik. Forgalmazott termékeinket túlnyomórészt raktárról, rövid határidővel szállítjuk, a ritkán rendelt termékeket pedig rövid időn belül beszerezzük és kiszállítjuk megrendelőinknek.

Partnereink kiszolgálását tapasztalt, a területen nagy jártassággal rendelkező üzletkötőink teszik gördülékennyé. Őket Budapesten és környékén, Vas megyében, de gyakorlatilag a Dunántúlon bármikor keresheti.

Kérje ajánlatunkat, csatlakozzon megrendelőink köréhez, mi pedig gondoskodunk arról, hogy irodai munkájához minden szükséges termék és kellék mindig rendelkezésre álljon.
Vissza az előző oldalra!
Grafico 98 Kft. - Magyar